adidas.se påse restenrasande av sin

påse resten

rasande av sin underlåtenhet att skydda världen och, viktigast av allt, det horde, den här gången härjade i skuggan av baine bloodhoof finns i ruinerna av obsidian dragonshrine.även om han fortfarande lika kraftfull som tauren höga ledare från den nuvarande inom detta krossade framtida azeroth, skuldtyngd echo är föga mer än ett skärande fartyg av omättlig illvilja och ilska.

sopor: gruppen leker en bit bort från lavan pool med omkring ett halvt dussin förpackninga adidas.se r med pöbeln.det är möjligt att undvika dem det bara kräver bra tajming att undvika två paket att patrullera runt, det här kommer att vara omöjligt att göra en mops så borde du klara för några av dem.bara en anmärkning till tank och helare, folk gör en otäck bryta rustning ”som tanken bör bekämpas genom stående cooldowns och läkare bör vara medvetna om att tankarna hälsa kommer att släppa snabbt under denna tid.

smält yxa ekot av baine yxa antänds för 10 sek.när han kommer i kontakt med lava.den glödande yxa orsakar kalabaliken attacker orsaka ytterligare 10 000 bränder.

smält nävar aktörer nävar antänds för 20 sek.när de kommer i kontakt med lava.den antändes nävar för kalabaliken attacker orsaka ytterligare 10 000 bränder.

pulverisera ekot av baine smäller marken med hans totem som orsakar 30000 fysiska skador på fiender inom 15 meter och förstöra den här plattformen.

kasta totem ekot av baine får hans totem på en slumpmässig spelare som orsakar 60000 fysiska skador och knockar dem tillbaka.totem då kvarstår på marken vid målet om 20 sekunder.

kasta totem spelare kan försöka kasta totem på ekot av baine.en framgångsrik k adidas.se asta vältrar över 5% av echo: s av baine högsta hälsa och fysiska skador, bedövar honom och hans skador som ökar med 50% för 20 sek.
adidas.se
vad detta innebär: det finns fyra (4) plattformar som är i början av mötet.baine är för långt en som var tanken och kalabaliken kan börja.varierade och läkare kan stå på en av de längre.håll baine nära lavan men inte i lava när lavan kan skada den ger också en kalabaliken buff, så att baine nära lavan ger kalabaliken en chans att ta buff.baine emellanåt kastar hans totem på någon.detta slår tillbaka dem från plattform, och de borde simma tillbaka snabbt för att undvika lava skador.skulle någon annan klick totem och kasta den på baine att skada honom.han kan också flytta adidas.se ringde pulvriserar som bryter den plattform.simma fort till nästa plattform, upprepas.

de plågade fragment av jaina proudmoore har varit delad och infunderas i den splittrade delar av personalen.för att återställa balansen i timeways, echo måste besegras.men den förödande kraften besatt av en gång stolta över theramore är knappt förlorat hennes tid havocked spectre.i denna framtida azeroth, hon är bara delas, och väntar på sopor är något frivilligt.här kommer det att finnas bitarna av jaina personal som flyter omkring.du behöver samla alla sexton (16) av dem att starta mötet.när jag gjorde det på ptr lyckades jag ta alla 16 utan att döda skräp (tar tid att vänta för skräp för att patrullera bort).en förpackning med folk i den här dragonshrine liknar salar för eftertanke.det har en präst, magiker, jägare och betjänter.bomba prästen först och döda alla ljus wells att föröka sig och resten är lätt.det är viktigt att nämna att du måste klara minst två (2) förpackningar till höger om hennes avkomma, eftersom de kommer att dra under mötet.

blinka ekot av jaina skickar till en plats i närheten.

flarecore ekot av jaina kastar iväg en växande flarecore ember på marken nära en fiende.den ember exploderar om rörde orsakar 5000 50000 brand till fiender inom 5 yds.om inte exploderade inom 10 sekunder, ember detonerar och orsakar 94500 brand till alla fiender.

frost blad ekot av jaina ser tre knivar av is och flyger fram.fiender som kolliderar med blad är innesluten i ett block av is, bedöva dem om 5 sek.

frostbolt salva ekot av jaina vältrar över 20000 frostskador till närliggande fiender i 65 m och minskar deras rörlighet hastighet med 30% till 4 sek.

pyroblast ekot av jaina vältrar över 50000 brand att hennes nuvarande mål och en ytterligare 5000 bränder var tredje sekund.för 12 sek.

vad detta innebär: jaina kommer att regelbundet – kulor av lava att landa på måfå, har en rad gå igenom dem och ta upp 15000 + – skada i stället för att låta dem växa och göra enorma skador för gruppen.hon ger också upphov till frostbolt salva som är interruptable.pyroblast är tyvärr inte så tanken är att suga upp.jaina kommer också att blinka under mötet och när hon kommer immideately rösterna frost blad som ser ut som 4 is pi