adidas.se väska ur en gammal thur ma

väska ur en gammal t

hur man gör en ”nr sy” väska ur en gammal t – tröjor

videon visar betraktaren att vända en gammal t – tröja i en tuff väska som kan återanvändas flera gånger.detta görs genom att först skär ärmarna.detta skapar en top som liknar ett linne.t – tröja bör då ha vänt ut och in på och då omfattas helt och hållet i silvertejp.- väskan är då häftade stängda och ett lager av tejp och täcker det här.en linje som är fastsatt i varje hörn för att byta vinkel och skapa mer konventionella hörn.när den är så vände på rätt sätt är den klar.denna bonus är at adidas.se t mönstret på t – tröja överförs till fronten i väskan!

i den här videon som vi lärde oss att göra en klänning av en gammal flanell t – tröja.första, mäta din kropp på bysten.ta en tröja och mark mätning på det.sen skär där du märkt skjortan lämnar 1 / 2 ”extra.efter det här, fäster vid toppen av klänning till flanell genom sömnad med antingen en nål och tråd eller en symaskin.efter det här, ta det du avskurna och syr in dem till botten av den klänningen.när du är klar, prova den här och njut av med din nya hemmagjorda klänning för några kostnader för dig!.

fräscha upp dit adidas.se t gamla tees med hjälpa den här fyra del lektion!ta din äldre tees och återskapa dem att passa din stil!i den här videon, lära sig olika stilar och tricks tips för att forma era gamla överdimensionerade skjuta till ett nytt mode.

del 1 av 4 hur man skär och rekonstruera din gamla överdimensionerade t – tröjor.

del 2 av 4 hur man skär och rekonstruera din gamla överdimensionerade t – tröjor.

del 3 av 4 hur man skär och rekonstruera din gamla överdimensionerade t – tröjor.

del 4 av 4 hur man skär och rekonstruera din gamla överdimensionerade t – tröjor.

om du har en hög gamla t – tröjor som sitter i din byrå, fel, varför inte få nytta av en av dem genom att omvandla den till en scarf?spara lite pengar.du har scarfar för dagar med denna teknik.

detta behöver du:

en gammal t – shirt

en trädgård –

en symaskin

en strykbräda

ett järn

tyget lim

steg 1: ange t – tröja

välj en gammal t – tröjan för ditt projekt.använd en skjorta som omfattar flera färgade, har en favorit mönster eller en logotyp eller är en solid färg.

steg 2: fastställa storleken av scarf

fastställa längd och bredd av er.

i denna handledning, vi lär oss att göra en t – tröja.första åtgärd runt midjan och din byst, liksom på höfterna.ta nu ditt gamla boxy t – tröja och vända den ut och in.nu, era måttband på skjortan och sätta den där mätningar.dra ut din mätningar så vet du var vi ska skära.när du har en ny skjorta utdragna, skära ut en bit av linjer och kasta resten av tyg i soporna.efter det här, sy ihop skjortan på alla öppna sidor.för att avsluta, vänd den ut och in och njut av ert nya tröja!.

för att göra en randig klänning av t – tröjor, behöver du följande: t – tröja klänning, mätning av band eller en linjal, stickningar, sax, tråd, nålar och paljetter.

lägg dina t – tröja på en plan yta.du kommer att behöva besluta om storleken på avstånd skulle mellan dina ränder.lägg sekinen band över en t adidas.se – tröja klänning.mät den och sätta den på plats.de adidas.se t är även.när du skär det, se till att du lämnar lite extra på slutar, för du kommer att behöva vik den för att undvika fara.fortsätta att mäta ränder ekvidistans isär.