adidas superstar bagage avgifter för efterverkn

bagage avgifter för efterverkningar

scott diamant är arbete innebär att flyga hit från atlanta till puerto rico på sistone, en av de mest wearying delar av hans arbete har varit ombordstigningen på flygplatsen.

nu att flygbolagen tar ut avgifter för incheckat bagage, många resenärer försöka fortsätta bara för att kringgå de extra kostnader.när tiden närmar sig de ser publiken ombordstigning mot banan, sen släpa överstoppade väskorna luftfartyget mittgången – – och för att stuva undan dem.

”alla som försöker stoppa deras väskor i bagagehyllorna”, sa diamant, en internationell köpare som bor i atlanta. ”så mycket tid slösas bort, där alla försöker att lista ut hur man hittar två tum av rymden för att få deras bagage. ”

platsen han beskriver är en av de oavsiktliga följderna av bagage avgifter, som blev normen under 2008 och sedan dess har ökat med 20 dollar på airtran airways och minst 23 dollar på delta air lines, atlanta är största transportörer.och det är bara ett sätt för första väska.för en familj på semester, bagage avgifter som snabbt kan klättra in i tre siffror.

flygbolagen är försöker bara ta in extra inkomster, och de säger att avgifter för vissa tjänster har bas priser.men nu, efterverkningar av bagage avgifter är att inte bara i stugan där passagerare och flygpersonal ansikte till lager av stress, men även i domstolar och kongressen.

en f adidas superstar öreslagen grupptalan stämning in i seattle förra månaden ifrågasätter besluten av delta och united airlines inte konsekvent bidrag bagage avgifter efter att ha förlorat bagage.en liknande process i new hampshire court skulle avvecklas efter förenta hittade väskan.

delta och airtran är också mot en kostym som hävdar att de medverkat till att ta ut avgifter för bagage.

i seattle stämning, ”allt vi säger om din väska inte kommer med dig, du borde få den danska”, sa david ongaro, advokaten för kärande tony schultz, en passagerare som har separ adidas superstar erat från sin bagage på en delta f adidas superstar lygning.

delta har ingen generell politik för sådana situationer, men tar hand om återbetalning beslut från fall till fall, ”taleskvinna susan elliot sa.”(vi) se på passagerarens övergripande resa erfarenheter och deras omständigheter. ”

passagerare som rapporterats 165706 fall av misskött bagage på delta under första hälften av 2010, enligt den federala data, placerar det nionde av 18 lufttrafikföretag.under det första kvartalet, delta som 217.8 miljoner dollar i bagage avgifter.department of transportation är med allmänna synpunkter på föreslagna regler som skulle kräva att flygbolagen att förbättra utlämnande av bagage avgifter för passagerare, resebyråer och researrangörer online.

ett lagförslag i kongressen syftar också till att kräva bagage avgift upplysningar, och ett nytt lagförslag, som stöds av en flygvärdinnor unionen, syftar till att begränsa storleken på väskor.

det är inget som tyder på att industrin kommer att retirera.À la carte avgifter har tagit inte bara med bagage, men med mat och andra förmåner.american airlines meddelade nyligen att den kommer att ta mer betalt för de första raderna av coach plats adidas superstar er, vilket också skulle komma med befogenhet att se till att fortsätta tidigt på plats.förra månaden anda airlines, en liten lufttrafikföretag inriktade på fritiden flygblad, började ge så mycket som 45 dollar för handbagage, utöver incheckat bagage avgifter.

airtran, vilket stärkte dess incheckat bagage avgift till 20 dollar förra veckan, sade att det kommer att kompensera högre bränslekostnader.talesman christopher white sa airtran är i en relativt bra position ”för att hantera mer väskor för bagagehyllorna för de flesta av sina flygplan är relativt stora.

andra sektorer är att anpassa sig till bagage avgifter.atlanta baserade interkontinentala hotell – gruppen förälder till holiday inn, erbjuder nu en väska ersättning för resenärer som bokar två helgen nätter i rad i slutet av året.

bra affär, en division av sandy springs som bygger upp tidigare i år debuten gjordes en ”bagage fält” som kan skickas i förväg för att möta dig vid destinationen.andra företag som bagage fram specialiserar sig på bagage shipping, från ditt hus till ditt hotell, till exempel.med priserna från 69 dollar, det var en gång en lyx tjänst nu är konkurrenskraftig i vissa situationer.

avgifter som gör det svårare för företagsresor avdelningar för att planera, enligt en affärsresor koalition undersökning.

”fastställa den faktiska kostnaden för transport är nu så svårt, att vi inte kan hjälpa avdelningarna att förbereda resan budgetar för det kommande året,” en person sa, enligt koalitionen betänkande.

det är fortfarande på flygplatsen och i stugan där effekten av bagage avgifter är som mest akut.

många resenärer har förändrats med strategier, antingen att lägga mer i väskor eller utbyta stora väskor för att undvika avgifter för extra påsar.i det senare fallet, de måste vara försiktiga med vikt: de flesta flygbolagen tar ut en avgift för varje enskild påse olika som väger mer än 50 kg.

några enstaka tra