adidas superstar bagage fordringar och intressa

bagage fordringar och intressant musik

okej, det är match nu.vi är i visakhapatnam, efter att ha förlorat den tredje träff av en stor marginal.men vi är opt adidas superstar imistiska om utjäm adidas superstar ning av serien igen.

kvällen innan den andra matchen gick vi på hard rock café i bangalore.nästa dag, tyvärr, jag missade matchen på grund av en orolig mage.titta på matchen gå till sista från mitt hotell rum var påfrestande.det var bra att få t adidas superstar re springer vinner.efter matchen sjöng vi vårt team sång tar det är ”glömmer” och se över vårt resultat.

resan till visakhapatnam för spel tre och fyra var okej, bortsett från en tidig start.flygplatser med en massa på om vi inte behöver hänga runt en hel del och vi brukar tillbringa tid med att lyssna på musik, läsa tidningar eller med en titt omkring.självklart finns det alltid nån från laget sover också.

vi har alla olika slags musik och tror du ebenholts rainford brent har den bästa insamling, med tanke på det sätt på vilket hon bob adidas superstar s hennes huvud och dansar på sin plats på bussen när hon har sin ipod.men katherine [får] har en intressant musik ”, en blandning av sten, pappa och land och western.

vi har en hel del bagage på grund av vår syrsa byggsatser, men förutom det, jag måste säga charlotte edwards påsar skulle vara den tyngsta, för alla tidningar hon förpackningar.

vädret är fuktigare än i bangalore.den tredje matchen var en besvikelse, men vi är beredda att studsa tillbaka.

på sidan mcc – utbildning för kvinnor, som kommer att vara på turné västindien, kommer att spela med rosa kulor i serien.- försök rosa kulor mot australien under sommaren 2009 och vi var alla mycket positiva om det.det tenderar att hålla sin färg bättre än vit boll.

ramdin är besvärliga.

tony mysigare: den nya wi kapten är en slug taktiker, men utan någon standout spelare till sitt förfogande, hans jobb är fortfarande lika svårt som det var för hans föregångare