adidas superstar bagage gränser och sistaja

bagage gränser och sista

jag har packlistor en stor för stora trips – en liten för mindre resor som jag är riktigt dålig på att glömma saker.min senaste resa till england på väg tillbaka, eftersom jag har laddat upp h kläder (naturligtvis), dvd, massor av duk bilder från camden marknader.

om ett tidigare flyg virgin atlantic skulle betala 280 kg för tio kilo över när jag slutade med att ge bort saker till en renare på heathrow – bagage ner hon var hänförd.jag var fortfarande över gränsen, men låt mig, men sa att jag kunde få ut igen i tullen luft nz inte blinka om nästa etapp av min resa varken på inrikesflyg.

jag har en lista som alice 2 veckor i förväg – paket om dagen.har en standardiserad förteckning för långa resor, men oftast bara kasta saker på en kortare helgen paus.har alltid stora avsikter att packa lätt och ta en mellanstor resväskan skulle älska att åka ”fortsätt bara väg, men det funkar inte om du ska göra något verkligt – och jag slutar alltid med massor av saker.har aldrig gått över vikten av bagage, men hade tur förra gången jag hade bokat före maj i år, så jag kan kolla in en extra påse (efter att skicka ett par små paket, tillbaka till mig själv så nästa gång kommer jag att köpa en större resväska.

nyckeln är att skriva en detaljerad förteckning 2 – 3 veckor i förväg, så du har gott om tid att köpa allt som adidas superstar du behöver, men inte har.då brukar jag packa natten innan jag går och kryssa för varje punkt på listan som jag lade det i fallet.det har kommit f adidas superstar rån år av erfarenhet, och jag glömmer aldrig något och är alltid under gränsen för bagage under de veckor som ledde till att resa, jag går tillbaka till listan, raffinering och ta bort onödiga.

hur mycket tar jag det beror på vart jag är på väg.sista resa till sydostasien, jag tog bara en 7kg, och det mesta av det var solkräm och balsam.kom tillbaka med 27kg, plus att jag fick post 10 kg hem till stora kostnader.

europa, jag brukar klara om 16kg, och kom tillbaka 23ish

jag har lärt mig att vara en ganska mage adidas superstar rt, förpackare, huvudsakligen för att när jag kommer hem från en semester där är i allmänhet det längst ner i väskan, jag har inte rört (kläder, huvudsakligen).de poster som du ta och tänk adidas superstar a ”jag kanske behöver det och det gör du aldrig.du kan ta tre par skor på semester, till exempel, men när det kommer till kritan så kommer du antagligen bara ha ett par hela tiden.min mammas vän har bara varit till cairns i australien och typ av denna bedöms den temperatur som hon hade jeans och saker förpackas, men hon säger att hon har hela semestern i praktiskt taget samma skift klänning och jandals.