adidas superstar bagage råd för brittiska passa

bagage råd för brittiska passagerare

restriktioner för transport av vätskor kommer att kvarstå som gränser för storleken på handbagaget.

passagerare ombord på flygplan i eu – länderna får transportera vätskor i behållare som inte mer än 100 ml kapacitet till flygplatsen som ing adidas superstar adidas superstar år i en gemensam, öppen, sealable plastpåse sig något mer än en liter i kapacitet.

definitionen av vätskor omfattar följande:

gel, pastor, lotioner, flytande eller fasta blandningar

innehållet i tryckbehållare, exempelvis tandkräm, hårgelé, drycker, soppor, sirap, parfym, deodorant, raklödder, aerosoler etc.

följande vätskor är också tillåtna gen adidas superstar om flygplatsen säkerhetsundersökning:

receptbelagda läkemedel i flytande form tillräcklig och nödvändig för flygningen (t.ex. diabetes – kit), så länge som kontrollerats som giltiga

– mjölk och flytande livsmedel för spädbarn (innehållet i varje flaska eller burk måste vara känt av den medföljande passagerare)

en gång genom säkerhet, passagerare kan köpa varor i avgångar lounge och tar ombord dem.

för at adidas superstar t hjälpa till med säkerheten process, passagerare uppmanas också att inte inkludera produkter som skulle kunna innehålla vätskor (exempelvis flaskor, rör, burkar, plast behållare etc.) i deras kabinbagage.

måtten för handbagage får inte överstiga 56cm x 45cm x 25cm (22in x 17.7in x 9.8in omkring), inklusive hjul, handtag och sidofickor.detta motsvarar storleken av ett litet berg resväska.

för närvarande andra väskor som handväskor måste ske inom den enda punkt av kabinbagage, men tanken är att från och med januari kommer det att vara avslappnad att tillåta dem att tas separat.

alla föremål som medförs av passagerare ska säkerhetskontrolleras med x – ray.

alla bärbara datorer och stora elektriska artiklar (t.ex. hårtorkar) skall tas ut ur påsen och placeras i ett tråg som ska granskas separat från andra poster i väskan.

musikinstrument är tillåtna.men de måste undersökas separat.

barnvagnar och gånghjälpmedel måste vara x – ray säkerhetskontroll.rullstolar är tillåtna ombord, men måste vara noga genomsökt.

om passagerare har några frågor om deras resor eller säkerhet i stället på flygplatser, och de uppmanas att kontakta den flygplats som de använder eller sina flygbolag.