adidas superstar bagage screening effektivare p

bagage screening effektivare på rdu

före 9 / 11 bekvämlighetsflagg på en efter 9 / 11 – värld som är en del av målet bakom en ny process i raleigh durham internationella flygplats är toppmodern terminal 2.

om fyra mil av transportband rutt varje väska genom en av fyra explosiva system för upptäckt av maskiner.de tar en bild av varje påse och spåra den med en streckkod.

de flesta väskor är klar och sände längs vägen, att aldrig vara fysiskt genomsökt.

cirka 5 – 7 procent är märkta och skickas till ett separat utrymme adidas superstar för transportation security administration arbetstagare att leta.

väskor som de inspekterar kommer att innehålla en uppgift om de har öppnats och letade.

”det är en mycket sofistikerad teknik som är anställda, och i de flesta fall kan det göra att fastställa automatiskt”, sa jon allen, en tsa offentliga angelägenheter, konstapeln.

tsa säger att den genomsnitt adidas superstar liga väska spenderar mindre än 10 minuter att gå igenom systemet och därför snabbt och säkert gör det på bagage vagn och korrekt flygning.

allen säger att det betyder också mer tsa tjänstemän i andra delar av flygplatsen, och se till att dessa områden är säkra.

terminal 1, de äldre i rdu är terminaler, har en explosiv upptäckt system, men det är inte i linje.det betyder mindre effektivitet och mer på passagerarna.

jag hatar att göra det bästa ljudet värdelös, men det är det.det är ganska enkelt att komma runt den fysiska eftersökningar. – agenter är helt för förutsägbar.

och varför g adidas superstar ör folk känner obcessed kontrollera väskor.terrorister vill bara spränga plan för nöjes skull?- nej, de sprängde wtc byggnader, eftersom vi hjälpte till att israel attackerar lebannon 1982.det är åtminstone vad bin ladin sa, men struntar i vad han säger.

de kan lika gärna spränga en bro, ett tåg, eller en byggnad.och om de vill ha en plan, så att sabotera bränsletillförseln skulle vara mycket mer intressant, ef adidas superstar tersom de inte kunde ta ner alla plan som är avhängig av en contaimated bränsleförsörjning.