adidas superstar bagage som anbudsgivarna kan g

bagage som anbudsgivarna kan gå iväg med ett pris

vad händer med kvarlämnat bagage på flygplatser.du kan vara glad att höra det här om du är någon som har förlorat en resväska går till högstbjudande.

om ditt bagage samlar damm på en flygplats är upphittat kontor tillräckligt länge (60 dagar till sex månader, beroende på flygplatsen), kommer att säljas till högstbjudande.serien ”bagage strider” visar att det finns stora pengar att tjäna i förlorat bagage.

programmet tar tittare till flygplatsen auktioner runt om i världen samt frakt – och sjöfart auktioner och polisen auktioner.i senaste episoden på miamis flygplats, mark meyer, en av auktionen specialister med i showen, bud om 3500 dollar för några små påsar.det visade sig att de var fyllda med smycken.sen sålde han det för $10000.

meyer har aldrig förlorat sitt eget bagage, men gjorde han svettas ut det på de senaste två timmar när han insåg att han hade gömt 5000 dollar i kontanter i ytterfickan på en av hans incheckade väskor.

”jag har aldrig förstått hur människor förlorade eller kontrollerats poster som var verkligen kära fö adidas superstar r dem eller bara värdefull innan jag gjorde det själv,” meyer säger att skylla på slarv på förödelsen av resa. ”det är så folk gör misstag, och det är så jag gjorde mitt. ”

meyer gjorde det.han plockade upp sin väska på bagageutlämningen när han klev av planet, och pengarna var kvar i fickan.men om den inte hade varit klart identifierbara, hade hamnat på fel plan, och de kunde inte hitta honom att lämna tillbaka den?han skulle inte ha haft ett lyckligt slut.

hans väska kunde mycket väl ha hamnat på en flyglinje auktion.

meyer är ständigt förvånad över att folk inte anstränga sig mer för att se till att deras väskor är identifierbara när de reser. ”- jag berättar för alla märke adidas superstar r det på insidan och märk ut ”, säger han.”flygplatser kommer att försöka få tillbaka din väska till dig. ”

men alltför många gör det omöjligt för flygbolagen att lämna sitt bagage försvinner.meyer säger att han har köpt oräkneliga resväskor med inbyggda id – brickor som lämnades in. ”det tar bara fem minuter för att fylla ut dem, ”säger han.

din förlust är hans vinst.

i tre år, meyer en finansiera större i college har rest auktionen krets, köpa bagage packat med allt från elektronik för smycken.

även adidas superstar om meyer är professionella köpare och adidas superstar säljare (han har involverat i försäljning som en tonåring), han säger att nån kan närvara vid flygplatsen auktioner på grund av att de är öppna för allmänheten.meddelandena ska skickas online och i tidningar, och ni kan också kontakta din lokala flygplatsen för att ta reda på om och när ett kvarlämnat bagage auktion är planerad.