adidas superstar bagage som kan få oväntade avg

bagage som kan få oväntade avgång

borta från hennes son är väskan var hans nintendo wii -, en present till sin 12: e födelsedag.largo mamma ringde airtran airways, bara för att lära sig det flygbolag som inte tar ansvar för elektronik och en lista över andra värdesaker i incheckade bagage.

att förlora dig själv och vissa spel var illa nog.men hon var verkligen utflippad funderar på en främling gräva igenom hennes barn är smutsiga kalsonger. ”det är som att bli rånad i ditt hus, herre. ”du är som din byrålådan. ”

offren kan bara giss adidas superstar a om bagagekonduktör, en federal inspektör eller en skurk på gatan är att skylla på.transportation security administration och flygbolag ofta pekar finger åt varandra.

förra månaden, tampa internationella flygplats – polisen har gripit tre bagagehanterare arbetar för continental airlines på grund av att göra i egendom stals från passagerare.polisen hittade typiska drag för väska pilferers: bärbara datorer, digitala kameror, mobiltelefoner, ipods och solglasögon.

vad som oroar mig är att ingen riktigt vet hur ofta det händer.du är mycket mer sannolikt att bli dödade en hel planet, kommer utan bagage eller fa adidas superstar stna när flygbolaget upphäver din flygning, än att ha din stulna.men väskan stölder nummer i tusentals varje år.

förra året, tsa hade 17032 påståenden om stulna, försvunna eller skadade varor över hela landet.nästan 13 procent, eller 2169 fordringar var för poster som saknas eller är blåslagen vid säkerhetskontrollen.resten var för kollade väskor.

myndigheten kunde inte bryta ned de nationella fordringar på tisdag.men en rapport har skickat tidigare visade 800 rapporter av förluster och skador på tampa internationella från juli 2002 i april 2006.

enbart under 2005, resande in 193 fordringar, inbegripet 113 för stulna eller saknade uppgifter.det mest kostsamma: $19508 värt juveler som en southwest airlines rapporterade att passagerare på en säkerhetskontroll på julafton.begäran gjordes en månad senare.

men siffrorna bara antydan till sanningen om stölderna.de inte speglar fordringar tsa avvisas eftersom falska eller de som passagerare drog sig senare.

de visar inte saker som förlorade vid kontrollpunkter som landade på flygplatsen vilse och har hittat dem.med byrån screening i genomsnitt 2 miljoner resenärer och 2,5 miljoner väskor varje dag, fordringar uppgår till fem per 100 000 passagerare, tsa säger.

byrån har avskedat 271 officerare för att stjäla sedan starten 2002. ”tsa aggressivt undersöker alla anklagelser om oegentligheter och, när överträdelser upptäcks, rör sig snabbt för att få ett slut på den fed adidas superstar eral adidas superstar a karriärer av brottslingar, ”taleskvinna sari koshetz sa.

tsa inspektörer ska hantera väskor bara länge nog för att ge dem till skannrar och öppna dem om ett larm.för en automatisk löpande system som en tia, mindre än en av fyra kontrollerade väskor är rörd av en officer, sa talesman christopher vita.

ingen har rätt att öppna väskorna innan byrån föddes efter september

tsa varnade resenärer mot låsning bagage, sade han, och stöld rapporter fyrdubblats.(regeringen godkände lås som officerare öppna med en nyckel, har funnits i fem år.)

mueller skyller på kostnadsbesparingar airlines, också.många har ersatt sina egna bagagehanterare med dem som arbetar för utländska företag.livvakterna vanligtvis bara tjänar över minimilön och har inga förmåner, ingen high school utbildning och ingen lojalitet till flygbolaget, sa han.de kom i den kontinentala stölder arbetade för dal globala tjänster, ett dotterbolag till delta air lines.

mueller råd till resenärer är enkel.fråga dig själv om du måste verkligen få värdesaker (t.ex. dyr kamera, ipod eller bärbar dator).om du gör det, lägg den i en påse som fortsätter du vaktar som en hök.om du inte kan använda fedex och ups.vilken regel är mueller efter sig?