adidas superstar bagage som stören vän hade

bagage som stör

en vän hade gått ombord på flyg tidigt och framgångsrikt placerade hans väska i taket skåp.som alltid, när flygningen fyllda, kabinbagage rymden på ett bidr adidas superstar ag.

en välklädd och kraftigt väska lastat kvinna som var en av de sista ombord.hon hittade sin plats och började leta efter rymden för att stuva inte henne en väska, men hennes tre väskor.hon blev den första två små (david jones och prada), men kunde inte hitta utrymme för hennes bagage.

plötsligt, bara att hon gick upp, tog någon annans väska och lägg den på golvet.hon så mycket cheekily, ersatte den med sin egen lämna min vän är väskan på marken.

efter att ha sett henne göra det, han stod upp, sa ingenting och tog hennes väska från taket, skåp, lägg den på marken och ersatt det med hans egna.

det var en sydney dödläge.hon stirrade.han stirrade tillbaka.

en kabinbesättningsmedlem som hade sett allt detta med mer än en antydan av bemusement sen plockade upp kvinnas väska och sa att hon skulle hitta en plats för det.hon gick, ta i hand, från rad 6 bak i planet, när hon satte det aktuella påsen ovanför sk adidas superstar åp.

den gick sönder planet.alla brast ut i skratt och baglady visste att det betydde att hon skulle vara den sista av flygning, som hon inte kunde ta hennes väska tills planet hade tömt.

överskjutande h adidas superstar andbagage håller snabbt på att bli ett stort problem för inhemska flygbolag oc adidas superstar h passagerare.

ingen vill att bagage i lastrummet, om de kan undvika det.det är så mycket snabbare att lämna flygplatsen om du inte måste vänta på väskorna.folk är på gränsen för vad de kan göra ombord.

jag fick nyligen om det gick bra om nån som jag inte visste att sätta sin väska under sätet framför mig, eftersom det inte var tillräckligt med utrymme.jag sa att det var min fot.

utomeuropeiska flygbolag är noga med det.irländska flygbolaget ryanair, exempelvis avgifter (80) om du försöker ombord på en flygning på mer än en säck eller ens en väska som väger mer än 10 kg.denna strikta politik ofta orsakar stora tvister när passagerarna har sagt att de måste betala eller ”din väska inte flyga”.

de från politik är att du kan ta ombord en bagage upp till 7kg och om du har en väska eller en bärbar dator väskan plus handbagage, en av dessa delar måste gå under sätet för att ge utrymme för en annan passagerare har ovanför skåp utrymme.qantas är mycket medvetna om problemet och ofta besättningen tillkännagivanden vid porten till att påminna alla om att säkerställa deras bagage överensstämmer med kraven.

jetstar och oskuld har liknande bagage regler.

men det verkar som passagerare är inte bara lyssnar och flygbolag inte polisen det.jag flyger mycket och jag har inte sett någon handbagage vägning