adidas superstar bagagehanterare att få sparken

bagagehanterare att få sparken om bagage tillbud

bill trbovich, talesman för den internationella sammanslutningen av maskinister och rymdfart arbetstagare, när det finns det ingen plats för handbagage in i ett plan, adidas superstar tränarna tvingas ta resten utanför bråttom att stuvas på andra ställen så flygningen inte är försenat.

men trappan upp till planet är så högt, att det skulle vara farligt att skynda dig ner, trbovich sa.

videon, som fattats av en passagerare ombord på ett plan till toronto är pearson flygplats, visar en arbetstagare lämnar bagage på sex meter från trappan till en bagage bin på marken, medan en annan trubbelbärare arbetar under.

air canada, som har hanterat bakslag sedan videon postades på youtube den 18 april sa att de två anställda har skjutits upp och kommer att få sparken som en följd av olyckan.

air canada löften till eld bagage fjanten fångad på video

de har fått veta att deras arbete kommer att avslutas i avvaktan på resultatet av utredningen, ”taleskvinna angela innehavaren av godkännande för försäljning i ett mejl.

flygbolaget har bett om ursäkt för det som kallas ”fullständigt oacceptabelt misskötsel av passagerarnas bagage fångade på video.”

filmen har föranlett en del att svär att aldrig flyga med air canada igen.

vissa har dock kommit till flygbolagets försvar, som säger att det inte borde bedömas av en händelse.

trbovich sa att det är ännu inte känt om unionen kommer att klaga.

men han betonade de flygbolag som kan bidra till att förhindra sådana incidenter genom att tillämpa sin egen fortsätta restriktioner.

anställda har också ökat under kontroll nu att alla kan skjuta foton och video på sin telefon, och det räck adidas superstar er inte med att bara göra ditt jobb på ett säkert och efter bästa förmåga, sa han.

”du är konstant titta över adidas superstar axeln,” sa han.

”du fortsätta att försöka göra ditt jobb och du måste vara medvetna om var du är så d adidas superstar u inte skadar dig eller faller eller nåt, och oroar sig för om någon tar din bild genom ett flygplan fönster.”