adidas superstar bagagehanterare att få sparken

bagagehanterare att få sparken om tillbud

– två air canada bagagehanterare som förlorar sina jobb under en videofilm med väskor, släpptes flera meter in i en papperskorg på marken arbetade under hård press på de poster som snabbt sin union i måndags.

bill trbovich, talesman för den internationella sammanslutningen av maskinister och rymdfart arbetstagare, när det finns det ingen plats för handbagage in i ett plan, tränarna tvingas ta resten utanför bråttom att stuvas på andra ställen så flygningen inte är försenat.

videon, som fattats av en passagerare ombord på ett plan till toronto är pearson flygplats, visar en arbetstagare lämnar bagage på sex adidas superstar meter från trappan till en bagage bin på marken, medan en annan trubbelbärare arbetar under.

air canada, som har hanterat bakslag sedan videon postades på youtube den 18 april sa att de två anställda har skjutits upp och kommer att få sparken som en följd av olyckan.

de har fått veta att deras arbete kommer att avslutas i avvaktan på resultatet av utredningen, ”taleskvinna angela innehavaren av godkännande för försäljning i ett mejl.

flygbolaget har bett om ursäkt för det som kallas ”fullständigt oacceptabelt misskötsel av passagerarnas bagage fångade på video.”

videon är titeln ”hur air canada har hand om ert bagage” och har gett upphov till några svär att aldrig flyga med air canada igen.

vissa har dock kommit till flygbolagets försvar, som säger att det inte borde bedömas av en händelse.

trbovich sa att det är ännu inte känt om unionen kommer att klaga.

men han betonade de flygbolag som kan bidra till att förhindra sådana incidenter genom att tillämpa sin egen adidas superstar fortsätta restriktioner.

anställda har också ökat under kontroll nu att alla kan skjuta foton o adidas superstar ch video på sin telefon, och det räcker inte med att bara göra ditt jobb på ett säkert och efter bästa förmåga, sa han.

”du är ko adidas superstar nstant titta över axeln,” sa han.

”du fortsätta att försöka göra ditt jobb och du måste vara medvetna om var du är så du inte skadar dig eller faller eller nåt, och oroar sig för om någon tar din bild genom ett flygplan fönster.”