adidas superstar bagagehanterare filmade kasta

bagagehanterare filmade kasta påsar 20 meter till marken

kanadensiska lufttrafikföretag kan avskeda två av dess anställda efter en video som har fått mer än en miljon åsikter på youtube.

dwayne stewart laddade upp ett magasin på plats på torsdag att han filmade från vancouver, british columbia bundna air canada flygning.i tv -, bagage – agenter i toronto pearson international airport visas att kasta påsar som kontrollerades vid grinden ungefär 20 meter till bin.de flygplatsanställda försummade att använda under trappan för transport av bagage, så att det kan gå ombord på planet.

”mot bakgrund av en nyligen videoklippet på youtube, vi skulle vilja be om ursäkt för den helt oacceptabla misskötsel av passagerarn adidas superstar as bagage fångade på video,” företaget sade i ett uttalande, som konstaterar att de anställda ”åtgärder” som tydligt strider mot vår standard b adidas superstar agagehantering förfaranden som kräver gate kollade väskor för hand utförd rampen ”.

”vi tar frågor som rör skydd av kundernas personliga ägodelar på mycket stort allvar,” uttalandet fortsätter. ”de åtgärder som dessa personer inte är representativa för den stora m adidas superstar ajoriteten av våra anställda som arbetar hårt varje dag för att ta hand om våra kunder. ”

för sin del stewart vill inte se det här bara handlar om två människor som förlorar sin adidas superstar a arbeten.

”jag skulle vilja ifrågasätta era ikoner och stolt kanadensiska organisation att göra det svårare sak fixa kultur.skjut inte herrarna i videon, utbilda sina chefer, ge dem bättre utrustning, be folk att stödja bagagehanterare (gate arbetsbin) för att säkerställa att handbagage uppfylla de fastställda maximala storlek och vikt, flyga dem någonstans, och lägg dem i ett fönster plats, så att de kan se hur passagerare se och uppleva vad vi erfarenhet, ”han har postat online.”du är den bästa flygbolag i nordamerika ”och en” kanada är topp 100 arbetsgivarnas visa oss hur dessa priser leder till din reaktion på denna händelse.visa oss bättre. ”