adidas superstar bagagehanterare visar inte all

bagagehanterare visar inte alla väskor x

vissa bagagehanterare på kanadas största flygplats är bekymrade över hur lite kontroll är det av passagerarnas bagage.de säger att väskorna är vanligtvis inte ens x rayed innan de sätts i lastrummet på ett flygplan.

livvakterna säger att det är en större fråga än den som togs upp av piloter på senatens utfrågning i utskottet för nationell säkerhet och försvar.

tidigare den här veckan den kanadensiska flyg­bolaget pilots association som kallas för biometrisk identifiering, såsom irisskanning eller igenkänning, för alla flygplatser anställda.

från augusti 2002: 15, skanna ögon, fingeravtryck av flygplatsens anställda, piloter

men bagagehanterare säger att pengar skulle kunna användas bättre på att väskorna inte innehålla bomber.

dave mcleod, bagagekonduktör på pearsons flygplats, vittnade om på torsdag att tvärtemot vad många tror incheckat bagage på inhemska flygningar som inte passerar genom en x – ray maskin.

mcleod är unionen vill ha mer pengar satsas på x – ray -, så att allt bagage kan kontrolleras för bomber eller vapen innan det går ombord på ett flygplan.

unionen säger att det vore bättre att spendera det än på high – tech – id – kort, irisskanning eller identifiering av fingeravtryck.

i tidigare vittnesmål, piloterna kallar för den typen av strängare säkerhets för anställda i syfte att hålla terrorister i bagage – avdelningen.

men bagagehanterare säger att de skulle känna igen en bedragare och han skulle bli tagen.

senator joseph dag säger att den nya säkerhets – avgift på flygbiljetter som skulle kunna vara ett sätt att betala för den ökade säkerhet. ”denna 24 dollar för varje flygning kommer att användas för att förbättra tekniken, så att varje påse kan granskas, och varje påse kommer att granskas. ”

i dag säger att vissa flygbolag redan kräver alla väskor till skannas.han säger att det är dags för det krav på att införas på all adidas superstar a kanadensiska flyg adi adidas superstar das superstar platser, för alla flygbolag.

liber adidas superstar ala kandidaten jack uppal i hett vatten över facebook – post

en ottawa område liberala kandidat har landat i hett vatten över kommentarer om skillnaderna mellan män och kvinnor som fanns tidigare i år på sin facebook – sida.

videohorwath lya i wynne auto – försäkring ratesndp ledare andrea horwath hammare liberalerna på auto försäkringspremier som hon kampanjer i omröstningen rika större toronto område.

videohudak löften att minska bolagsskatten med 30 procent, skapa 120000 jobsprogressive konservative ledaren tim hudak säger om valda så kommer han göra ontario är skatt på näringsverksamhet, den lägsta i nordamerika, som skulle skapa 120 000 nya arbetstillfällen i regionen.