adidas superstar bagageinformationvid kontr

bagageinformation

vid kontroll i, var snäll och presentera din berika guldkort att dra nytta av de extra50% bagage veckopeng.

bagage allowanceexceptions till och från nordamerika (kanada och usa och mexiko) del systempiece system

två (2) delar av adidas superstar bagage (uppmätt tillsammans) som summan av de största outsidelinear dimensioner inte överstiger 107 cm (269cms), förutsatt att summan av de outsidelinea adidas superstar r dimensioner i varje påse inte överstiger 62 cm (158cms), och att vikten på varje inte överstiger 70lbs (32kgs).

vi rekommenderar att ni tar allt du behöver på flyget med dig, includingmedication och nycklar.alla läkemedel bör ha en professionell farmaceutiska etikett på behållare om du transporterar medicin i ditt handbagage.du uppmanas att sätta ditt namn och adress på theinside i väskan också bör den utanför tagg separeras från väskan.malaysiaairlines får vägra bagage vid kontroll, såvida det inte är märkta.

överskottet deklarationer och avgifter

du får förklara att ett värde för incheckat bagage som överstiger den tillämpliga liabilitylimit.malaysia flygbolagen kommer inte att acceptera ansvaret för värdesaker, bräckliga orperishable artiklarna inklusive pengar, smycken, kameror, video och elektronisk utrustning, bestick, överlåtbara instrument, kommersiella dokument, prover, antikviteter, målningar, pälsar, manuskript eller liknande utrustning, datorer och medicin.

iata: s definition av farligt gods enligt artiklarna orsubstances som kan utgöra en risk för hälsa, säkerhet, egendom, eller environmentwhen de transp adidas superstar orteras.

utöver att du bär på bagage, följande varor kan transporteras i stugan.en handväska, ficka bok eller handväska.en rock, avsluta eller filt.en vandrande pinne.en liten kamera eller en kikare.ett rimligt belopp för att läsa på planet.ett spädbarn har. att hålla ett öga på antal och storlek av väskor tillåtna ombord betyder att vår passagerare kommer att få tröst i en väl bevarad stuga, utan besvär andhazards, då.det finns gott om utrymme för alla passagerare ”handbagage.transport till och från platser är lättare.avresa och ankomst kommer i tid, eftersom det är bättre anddisembarkation passagerare ombordstigning.kabinbesättningsmedlemmar service och den gången är smidigare.överföringar adidas superstar mellan flygningar är snabbare.vikt = 5 kg (11 kilo) max. linjära mått (får inte överstiga) 115 cm3 (56cm x vägande x 23cm) eller 45 på diesel (22 ”x 14 x 9″)