adidas superstar bagdonas väskor brittiska vinn

bagdonas väskor brittiska vinner

gediminas bagdonas tog en överraskning seger på scen sju på turné i storbritannien som ett fejkat stod kvar i sandringham.

den litauiska ut flydde hans kollega rymmarna som en grupp av sex killar omtvistade slut efter att ha möjlighet att bygga upp en ovillkorlig leda av avdelning.

den anpost ryttare snävt utmanövrerad ian wilkinson (endura) för att bättre hans sjätte seger för säsongen och belöna sina irländska gruppen för en jobbig vecka för att tävla.

ingen ryttare som anses vara adidas superstar ett betydande hot mot allmän klassificering och leader lars bang (rabobank) gruppen fick massor av chansen att bygga upp en stor fördel under dagen.

trots de ansträngningar som htc highroad klyftan inte sk adidas superstar ulle komma fort nog, och att deras chase ansträngningar var meningslöst, scenen blev en historia som kan hålla sina nerv i pausen.

en seger för bagdonas förnekade brittiska inhemska grupper av endura, sigma idrott och raleigh möjlighet att ta ett första svårfångade seger vid deras hem ras.

– kan åtgärder avstängd i bury st edmunds med avdelning inför utsikten att den adidas superstar längsta fas i en rundtur i storbritannien sedan 2004 på 200km.

ett test som mest kännbara skulle sluta i en massa sprint, avdelning på väg in i allt dåligt väder som sex män fick gå fri.

mathieu claude (europcar), richard handley (raleigh), wouter sybrandy (sigma sport), stiyn neirynck (topsport), bagdonas och wilkinson byggt upp en fördel på mer än sju minuter med mönstret för dagen efter.

rabobank patrullerade framsidan av hög för leader – boom som vind och regn tilltufsat dem på flykt i norfolk.

med ett gäng sprint i antågande – htc highroad äntligen sin närvaro på framsidan, trots att klyftan minskar rymlingarna fortfarande hade en fördel av 3: 20 med 20 km att gå, att inrätta en nagelbitning springa till slutet.

adidas superstar många av dem gjorde livet svårt för en avdelning som tvingades till slut att erkänna nederlag, sitter upp på vägen hem för att göra det möjligt att bryta sin stund i rampljuset.