adidas superstar – fånga lagstiftarnas uppmärks

– fånga lagstiftarnas uppmärksamhet avgifter

med upptagen semester reser säsong i full gång, federal lagstiftare, passagerarnas rättigheter, och fl adidas superstar ygbolag är omöjliga över en av de knivigaste frågorna i flyga i dag: bagage avgifter.

poängen är att du tar dig nog inga uppskov från de avgifter som någon gång snart.

ministern för inre säkerhet, janet napolitano nyligen föreslagit att flygbolagen får passagerare checkar en bag att minska antalet handbagage som gick på bagagehyllorna.hon sa att adidas superstar handbagage långsam process och öka screening kostnad landstäckande av 260 dollar miljoner euro per år.resa assn.

men den koncern som företräder nat adidas superstar ionen flygbolagen motsätter sig landrieu är bill.

”vi tycker inte att det är lämpligt för regeringen att reglera vad tjänster en privat industri bör erbjuda kunder och till vilket pris.särskilt eftersom flygtrafiken avreglerades 1978, ”sa att steve lott, talesman för lufttransport assn.

landrieu är bill har skickats till senaten, handel, forskning och transport utskottet för ett förhör.

under tiden, en passagerares rättigheter – gruppen har begärt att minst en tillfällig paus från b adidas superstar agage avgifter.

washington baserade sammanslutningen för flygpassagerare rättigheter utfärdade en utmaning i förra veckan, och uppmanar de nationella flygbolagen att tillfälligt upphäva bagage avgifter från nov. 23 till besl. 31.