adidas superstar trubbelbärare skyldig av droge

trubbelbärare skyldig av droger –

kamaljit bassi är privilegierad tillgång till säkra på flygsidan zon på heathrow flygplats lät honom smita paket av passagerarnas väskor från insidan av ett luftfartyg har när de återvände från sydamerika.

bassi, 40, från park lane, hayes, middlesex, var ”avgörande på insidan” i en plan att smuggla 11kg av kokain i förenade kungariket genom två intet ont anande resenärer som kommer från olika länder i sydamerika.

han och två medbrottslingar nu står inför i fängelse efter att ha fångas av en internatione adidas superstar ll tullen sting med officerare med stöd från kolleger i brasilien, barbados och spanien.

bassi befanns skyldig till två punkter för att planera att import kontrollerad narkotika på majoritet domar av den 11 1 och 10 2 av en jury i guildford crown court i dag, efter en tre månaders studie.

junior royes, 39, compton road, kensal green, london och brian emile, 49, av beachwood avenue greenford, west london var dömd av en greve av konspiration för att import kontrollerad narkotika av en majoritet av 11 1 efter en jury spenderat mer än 14 timmar öve adidas superstar rlägger.

men carlton joseph, 54, från norra london och 19 år gamla södra london barn mindre rachelle chapman, som användes som intet ont anande knarkkurirer av konspiratörerna adidas superstar , godkändes av eventuella roll i systemet.

de par som greps den 16 februari förra året efter att de hade flugit hit från olika sydamerikanska destinationer han från brasilien och hon från guyana.

kokain förklädd till choklad och andra livsmedel som hade införts i chapman är fallet när inslaget paket innehållande läkemedel hade placerats i joseph är bagage.

men i ett utstuderat internationellt tullens verksamhet, den olagliga ämnen hade varit mot falska droger före väskor till förenade kungariket.

han medgav senare att han hade tagit poster, men sa att han trodde att han var med i e adidas superstar tt 1 miljon diamantsmugglingen system som kunde ha gett honom halva vinsten.

bassi greps senare den dagen när tulltjänstemännen fällde ett överasknings framträdande på mcdonald ‘s parkering i norra london, där han hade gått med på att träffa royes att lämna över meningen droger.