adidas superstar trubbelbärare vid jfk – flygpl

trubbelbärare vid jfk – flygplatsen får livstid i fängelse

new york vittnesmål vid en federal narkotikahandel rättegång var kylning: juryn hörde hur mutade bagagehanterare på john f. kennedy flygplats dolda kokain på kommersiella jetplan i känsliga wing församling delområden.

säger den taktik som riskerade livet för passagerare, en federal domare fängelse dömd ledare för läkemedel ring på tisdag till ett liv i fängelse.

tidigare amerikanska flygbolag trubbelbärare victor han befanns skyldig förra året av avgifter som han använde sin bakom kulisserna tillgång på new yorks mest trafikerade flygplatsen för att iscensätta smuggling av mer än 330 kg kokain från 2000 till 2009.domare nicholas garaufis sa i domen i den federala domstolen i brooklyn.

en obotfärdig bourne insisterade utredare som används för ”falska bevis” för att sätta dit honom.

”hur kan jag ta ansvar för adidas superstar något som jag inte har något att göra med?”37 år gammal från barbados.

domen slog en federal u adidas superstar ndersökning som har lett till att de domar av 20 19 av dem flygbolagens anställda beslagtagande av stora mängder kokain och förverkande av 6,9 miljoner dollar.advokat loretta lynch sade i ett uttalande.

åklagare har byggt så mycket av deras fall mot bourne baserat på vittnesmål från sex tidigare anställda i fort worth, texas baserat på american airlines som erkänt sig skyld adidas superstar ig till narkotikahandel.

juryn har bevis för att han mutade besättningschefer att tilldela hans gäng korrupta adidas superstar bagagehanterare på flygningar från västindien.de samarbetsvilliga företagen vittnade att han betalade dem tiotusentals dollar var att ”ta droger” gömd i planen och att hålla tyst om det.

ett vittne som ett exempel när han bar två där väskorna i lastrummet så han kan hämta droger från american airlines jet som anländer från barbados.

efter att en panel för wing församling som innehåller ”en del av planet är avionik och andra viktiga utrustning” – ”fortsatte att avlägsna försiktigt över 60 kilo kokain,” åklagare sa i rätten papper.